Een webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk!

Wil jij allang een eigen webshop, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij van Namidi helpen jou graag in dit proces. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw webshop binnen korte tijd opzetten en lanceren. Belangrijker nog, wij assisteren graag in het 'alignen' van de huidige bedrijfsprocessen met het nieuwe e-commerce verkoopkanaal. Door deze alignment kan je je service laten excelleren en komen je klanten sneller terug. Wij hebben 2 oplossingen, afhankelijk van de grootte van je bedrijf en je branding: een op maat webshop en een kant en klare webshop met bestel.sr. Daarnaast kunnen wij ook verschillende betaalsystemen voor je integreren voor online betalingen.

Kant en klaar

bestel
.sr
be
stel
.sr

bestel.sr, kant en klare webshop oplossing

Voor kleinere ondernemers is een webshop beginnen en onderhouden erg kostbaar. Om een webshop lucratief te maken voor Surinaamse ondernemers bieden wij daarom ook een klant en klare webshop: bestel.sr. In deze totaaloplossing voor ondernemers is alles geïntegreerd: van design tot betaalsysteem en ook nog eens goed vindbaar voor uw doelgroep. U hoeft zich alleen maar te richten op de verkoop van uw producten, de rest doen wij.

Webshop

op
maat

Op maat webshop laten maken

Wil jij een eigen webshop, maar weet je niet welk platform het beste bij jou past? Geen probleem, misschien is een webshop op maat dan voor jou. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw webshop binnen korte tijd opzetten en lanceren. Uw eigen webshop maken is een fluitje van een cent bij Namidi. U krijgt een op maat webdesign van de shop en de shop geheel in uw beheer. Een webshop op maat is geschikt voor bedrijven die al beschikken over een brand identity. Precies weten wat je wilt van je webshop is nog niet nodig, daarvoor helpen wij je. Een webshop is helemaal van jouw bedrijf en straalt beter de visie uit van de organisatie. Je zit dan ook niet vast aan abonnementen, transactiekosten of aan bepaald technisch raamwerk. We kunnen de webshop ook voor u integreren met uw voorraad systeem en/of ERP pakket.

Online

be
talen

Betaalsysteemintegratie

Een belangrijk aspect van conversie op je webshop is de betaling van de aankoop. Online kan dit via meerdere betalingssystemen geboden door verschillende Surinaamse banken. Bij Namidi kunnen we je ook ondersteunen als IT-partner om bestaande betalingssystemen te koppelen met je bestaande webshop of financiële administratie.

Onze

prij
zen

bestel.sr shop

Prijs

1 tot 99 items

$15

100 tot 250 items

$35

*Dit zijn de maandelijkse kosten voor het aantal items in uw webshop

Doelgroep

Kleine ondernemers

Bevat

 • Basis bestelshop

 • Simpel dashboard voor het beheren van de bestellingen

 • Status wijzigingen orders

 • Printable ondersheet per klant

 • Leveringsvoorwaarden op basis van leveringsgebied en totaal factuurbedrag

Implementatie duur

 • 7 - 10 werkdagen

Hosting & Technische onderhoud

*Geen extra kosten

Op maat webshop

Prijs

Eenmalig

$3750

*Hosting Maandelijks:

$45

*Hosting kosten zijn gratis voor het eerste jaar.

Doelgroep

Bedrijven die al beschikken over een brand identity en een uniek online verkoopkanaal nodig hebben.

Bevat

 • Op maat ontwerp webshop

 • Opzet en inrichting webshop, maximaal 7 pagina's

 • Plaatsing van maximaal 25 producten

 • 1 Domeinnaam (.com, .sr, .org, .cryp

 • 3 e-mailadressen

 • 1 jaar hosting

Implementatie duur

 • 7 - 10 werkdagen

Voorbeeld

Hosting & Technische onderhoud

*Geen extra kosten

Betaalintegratie

Prijs

Uurtarief

$45

*Op basis van de geïnventariseerde uren wordt er een offerte opgemaakt.

Doelgroep

Bedrijven die direct bestellingen willen afwikkelen met online betalen en betalingen willen accepteren van Surinaamse betaalplatformen.

Bevat

 • API Ontwikkeling

Implementatie duur

 • 1 - 3 maanden

Voorbeeld

Niet van toepassing

Hosting & Technische onderhoud

Niet van toepassing