03

e-commerce

Een webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk!

Je hebt een bestaande winkel en je wilt een online gratis webshop beginnen. Als ondernemer vraagt u zich dan vaak af, hoe u het beste uw producten online kunt verkopen. Kortom: Hoe begin ik een webshop? Een webshop beginnen is vaak kostbaar en voor kleinere ondernemers meestal niet haalbaar of lucratief. Namidi heeft hiervoor de oplossing, namelijk bestel.sr. De Surinaamse winkelstraat op het internet.

Bestel.sr is hét online platform als u een webshop wilt beginnen waar iedereen langskomt. In deze totaaloplossing voor ondernemers is alles geïntegreerd: van design tot betaalsysteem en ook nog eens goed vindbaar voor uw doelgroep. U hoeft zich alleen maar te richten op de verkoop van uw producten, de rest doen wij. Bekijk onze prijzen

De Surinaamse winkelstraat op het internet.

Een gratis webshop beginnen op bestel.sr is heel eenvoudig. Via onze website registreert u uw winkel en kunt u meteen aan de slag. Wij ondersteunen een uitgebreide selectie aan webshops. Van drogisterij, tot broodjeswinkels, maar ook de grotere supermarkten en importeurs kunnen een gratis webshop beginnen bij bestel.sr. Na uw registratie kunt u direct beginnen met uw webshop. Door het invullen en gebruiken van onze standaard templates bent u snel en gemakkelijk online. U kunt uw eigen omschrijvingen en foto’s toevoegen aan de producten om zo uw webshop te personaliseren.

Bel ons +5978700555Mail Icoon NamidiFacebook Icoon NamidiLinkedin Icoon NamidiWhatsapp Icoon Namidi
E-commerce icon Namidi

Begin een webshop waar iedereen langs komt, simpel, veilig en goedkoop.

Een goede webshop werkt simpel en is handig in gebruik. Door de snelle laadtijd van onze pagina’s is uw webshop altijd goed bereikbaar en gebruiksvriendelijk. De makkelijke betaalmethode en de heldere communicatie tussen u en uw klant zorgen voor een optimale webshop ervaring. Doordat u gebruik maakt van ons platform heeft u automatisch profijt van onze updates en doorontwikkelingen op het gebied van webshops. Dus geen lange ontwikkeltrajecten of dure onderhoudscontracten, maar een stabiel systeem dat altijd up-to-date is. Wij helpen u graag met het beginnen van uw gratis webshop en het verkopen van uw producten online.

Vandaag nog uw webshop beginnen? Registreer dan nu op bestel.sr