Werk sneller en efficiënter met op maat gemaakte software

Soms is het niet mogelijk om een bestaande applicatie te vinden die aan uw behoeftes voldoet. Op maat software is dan misschien een betere oplossing voor u. Bij Namidi geloven wij dat op maat software voor alle bedrijven van alle soorten en maten, toegankelijk moet zijn.

Werk

snel
ler

Met software op maat werk je, sneller, eenvoudiger en efficiënter

Om toch het maximale uit uw bedrijf te halen, kan software op maat nodig zijn als u niet al uw behoeftes kwijt kan in 1 bestaande software. Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen cultuur, waardoor bestaande software niet zomaar in een bedrijf past. Bij software op maat wordt de software specifiek gebouwd voor uw behoeftes en bedrijf. Dit kan uw werk uiteindelijk sneller, eenvoudiger en efficiënter maken. Bij Namidi vinden wij het belangrijk dat u vrijheid, transparantie en finesse krijgt met software op maat. Wij gebruiken daarom vooral open source technologieën voor de programmeertalen en toegankelijke raamwerken indien nodig. U hoeft ook niet altijd van het begin af aan te bouwen, Tegenwoordig zijn de meeste bestaande pakketten modulair gebouwd en kunnen deze aangepast worden naar uw bedrijf.

Voor software op maat heeft u de volgende opties:

  • Bestaande software uitbouwen of aanpassen;

  • Nieuwe software vanaf begin af aan laten bouwen;

  • Koppelingen maken tussen meerdere applicaties, die samen wel in al uw behoeftes kunnen voorzien.

Software

op
maat

Onze software op maat projecten

Het bouwen van software op maat pakken wij altijd projectmatig aan met goede afspraken over wat wij voor u zullen leveren en de doorlooptijd. Het grootste deel van het project zal ook bestaan uit een analyse van uw bedrijf en uw bedrijfscultuur om zowel het gebruik van de uiteindelijke software, als de implementatie van de software zo naadloos te laten gebeuren. Dit alles vanuit de gedachte: We build convenience. Bij de analyse staat inlevingsvermogen centraal en werken wij iteratief: wij leveren incrementeel delen van de software op voor u om te testen en goed te keuren, alvorens wij aan de slag gaan met het volgende deel.

De software is van u!

Bij oplevering van het project is de software ook van u of uw bedrijf en niet van Namidi. Wij streven ernaar dat u zo min mogelijk onderhoud en support nodig heeft bij het gebruik van de software. U wordt daarom ook niet verplicht om een supportcontract af te sluiten. Na het project zit u dan ook niet vast bij ons. Heeft u toch behoefte aan bepaalde garanties voor reactie en oplostijd, dan kan er zeker een supportcontract worden afgesloten vanaf een tarief van 35 USD per uur. Daarnaast bieden wij ook hosting aan voor als u uw software vanuit de Cloud wilt draaien of back-ups van de software wilt houden in de Cloud.

Ons

ta
rief

Op maat Software

Prijs

Uurtarief:

$55

Doelgroep

Alle bedrijven die hun processen willen automatiseren.

Implementatie duur

  • Afhankelijk van de analyse

Programmeertalen & frameworks

  • Laravel

  • AngularJS / JavaScript / Next.js

  • JAVA SE / C#

  • PHP

  • SQL / MongoDB

Hosting & Technische onderhoud

*Hosting is het eerste jaar gratis. Vanaf het tweede jaar bedragen de hosting kosten $ 45 per maand. Hosting kosten zijn inclusief technisch onderhoud.