02

webdesign & Webbuilding

op maat webdesign, uniek en persoonlijk

Wanneer mensen op zoek zijn naar een bepaalde service of dienst, dan begint deze zoektocht meestal online. Op het internet vind je de oplossing voor een probleem, raak je geïnspireerd of verkrijg je achtergrondinformatie. Websites zijn dan het centrale punt waar consumenten en bedrijven terecht komen om in deze behoefte te voorzien.

Bij het bouwen van een website is het belangrijk je te verplaatsen in de markt die je wilt bereiken. Dit kan lokaal zijn, maar ook internationaal. Met de juiste website, die gebouwd is op basis van uw bedrijfsdoelstellingen, is het mogelijk klanten over de hele wereld te bereiken. Wij verplaatsen ons in uw doelgroep. Zo wordt het inzichtelijk wat voor website uw bedrijf, product of dienst nodig heeft. Wij bieden op basis van deze inzichten op maat webdesign aan. Met webdesign op maat bouwen we websites die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid, conversie en een optimale gebruikerservaring. Bekijk onze prijzen

Follow Link Icon Namidi

portfolio

de optimale gebruikerservaring!

De eerste stap in het bouwen van een website die een optimale gebruikerservaring heeft, is door ervoor te zorgen dat de website responsive is. Hier bedoelen we mee dat de website zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker kijkt. De website is op deze manier geschikt voor bezoekers die op hun desktop, tablet of smartphone de website bezoeken. Ongeacht de grootte van het scherm, is de website goed te bekijken. Potentiele klanten zullen op de website blijven, aangezet worden tot actie, wat uiteindelijke weer zorgt voor conversie. Een responsive website wordt ook beter door Google geïndexeerd en is naast klantvriendelijk dus ook nog eens beter vindbaar.

Relevante website bezoekers en meer conversie

Naast een klantvriendelijke website willen we natuurlijk ook dat uw website goed gevonden wordt. Dit doen we door middel van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Door een goede site structuur, het gebruik van de juiste zoekwoorden, een doordacht content plan en een sterk technische website zorgen we ervoor dat Google uw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren. Op deze manier bent u goed vindbaar voor uw doelgroep, heeft u relevante website bezoekers en meer conversie!

Bel ons +5978700555Mail Icoon NamidiFacebook Icoon NamidiLinkedin Icoon NamidiWhatsapp Icoon Namidi

Een succesvolle website bouwen begint bij de juiste keuze

Als u met uw onderneming succes wilt boeken via het internet is het bouwen van een goede website essentieel. Iedere website wordt op maat gebouwd aan de hand van uw wensen en hoe de website gebruikt gaat worden. Dient de website bijvoorbeeld alleen als online visitekaartje van uw bedrijf, dan kan een statische website voldoende zijn. Bij een statische website zijn alle pagina’s van tevoren opgebouwd en opgeslagen. Hierdoor is de website over het algemeen snel en goed vindbaar. Wilt u de website regelmatig zelf kunnen updaten, zoals met het bijhouden van een blog en het uitbreiden van verschillende functies, dan is een dynamische website waarschijnlijk een betere keuze. In een CMS, oftewel een content management systeem kunt u zelf de content en aanpassingen bijhouden.

Scroll dan Verder

scroll dan verder!

Maatwerk Namidi N.V. Suriname
Contact nummer Namidi Suriname +5978700555Facebook page Namidi SurinameLinkinPage Namidi SurinameEmail Namidi Suriname wolf@namidi.comWhatsapp  nummer Namidi Suriname +5978700555
© 2021 Namidi N.V. | Website en Applicatie Ontwikkeling | We build Convenience
namidi uw betrokken en betrouwbare partner