04

software op maat

Software op maat; sneller, eenvoudiger en efficiënter

Door processen in kaart te brengen en ze te automatiseren met op maat gemaakte software oplossingen zal uw organisatie efficiënter werken en in effectiviteit toenemen. Onze software developers inventariseren uw wensen en kijken hoe bepaalde processen het beste geautomatiseerd kunnen worden. Van het eerste idee tot de uitvoering en het onderhoud. Door onze brede kennis van software engineering leveren wij kwalitatieve en functionele software die uw bedrijfsprocessen makkelijker maken. Op maat gemaakte oplossingen die meehelpen aan het succes van uw bedrijf. Met het gebruiksgemak en de functionaliteiten die u wenst. Bekijk onze prijzen.

Loonadministratie, van noodzakelijk kwaad
naar kostenbesparende oplossing!

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om de loonadministratie bij te houden. Door gebruik te maken van software die door een software developer voor uw bedrijf op maat is gemaakt, heeft u al uw loonadministratie in één systeem. Doordat alle processen automatisch verlopen bent u minder tijd kwijt, omdat u geen papieren administratie meer hoeft bij te houden. Onze software engineers zorgen ervoor dat u slim automatiseert waardoor u tijd en dus ook kosten kunt besparen. De op maat gemaakte software kan op uw computer geïnstalleerd worden of bij ons gehost worden.

Bel ons +5978700555Mail Icoon NamidiFacebook Icoon NamidiLinkedin Icoon NamidiWhatsapp Icoon Namidi
Software op maat Namidi NV

Administratie software, van tijdrovend en saai naar gemakkelijk en tijdbesparend!

Uw boekhouding online verwerken scheelt een hoop tijd en is dus zeer kostenefficiënt. Een goede software maakt het makkelijk om de administratie in bij te houden, maar geeft ook inzicht in alle cijfers en biedt ondersteuning bij belastingaangiftes. Voor ondernemers is er een groot aanbod aan administratie software en de verschillen hierin zijn zeer groot. Het is daarom zeker aan te raden om ook uw administratie software op maat te laten ontwikkelen door onze software developers. Onze software developers zorgen er dan voor dat de software engineering aansluit bij uw computerkennis, budget, facturen en volume.

IT Consultancy, van inventarisatie tot systeem-
ontwikkeling en oplevering.

Uw zakelijke doelstellingen bereiken door het optimaliseren van uw digitale werkprocessen en diensten. De IT-consultants van Namidi helpen organisaties op het gebied van systeemontwikkeling en de introductie en integratie van nieuwe systemen en toepassingen. Na het inventariseren van de bedrijfsvoeringen en processen kunnen we goed inschatten waar de zakelijke behoeftes liggen. Zodoende kunnen wij u goed adviseren op het gebied van nieuwe automatisering en software en deze op een veilige manier implementeren. Door onze objectieve en onafhankelijke kijk kunnen we een gedegen advies geven en overzicht houden op de implementatie van een nieuw systeem of applicatie. Gedurende het hele traject zorgen we voor transparantie en overzicht. Van ontwikkeling tot de oplevering.