Lavigia Lines & Bricks NV

Lavigia Lines & Bricks NV is een jong en dynamisch bedrijf welke gespecialiseerd is in bouwtekeningen, begrotingen en diverse bouw- en schilder werkzaamheden. Brian Boerleider, directeur, van Lavigia Lines & Bricks NV heeft Namidi benaderd na het zien van een advertentie op Facebook.

Na onze eerste meeting was het duidelijk dat dhr. Boerleider een strakke en professionele website wilde. Dit hebben wij kunnen klaarspelen door nauw contact te houden met de klant en na elke oplevering af te stemmen.

Naast de website wilde dhr. Boerleider ook een bouw calculator. Het is namelijk gebleken dat klanten hem vaak hebben benaderd met een bepaald budget en dat er dan gerekend moest worden welk type woning opgeleverd kan worden. Op basis hiervan heeft dhr. Boerleider besloten het makkelijker te maken voor de klant om zo hun eigen kostenberekening te maken met de calculator. Dit zorgt namelijk voor gemak voor klant als opdrachtgever.

Voor Laviga Lines & Bricks NV hebben wij een zeer uitgebreide website opgezet. Wij hebben ook een calculator gebouwd waarbij klanten zelf hun bouwkosten kunnen berekenen.
Bel ons +5978700555Mail Icoon NamidiFacebook Icoon NamidiLinkedin Icoon NamidiWhatsapp Icoon Namidi
Lavigia Lines \x26 Bricks