Uw IT Partner op het gebied van bedrijfsprocesanalyse en automatisering

Uw IT Partner op het gebied van bedrijfs-procesanalyse en automatisering

Uw IT Partner op het gebied van bedrijfs-procesanalyse en automati-sering

Voor grote IT-projecten en investeringen zijn wij ook beschikbaar als IT-partner voor bedrijfsanalyses, projectmanagement en automatisering. Wij leveren altijd gedegen, onafhankelijk en transparant advies.

Gedegen

ana
lyse

Van analyse tot oplevering

Als IT-partner gaan wij samen met jouw je behoeftes in kaart brengen, zodat deze duidelijk en ondubbelzinnig zijn voor alle interne en externe stakeholders, waaronder toekomstige leveranciers. Omdat wij niet gebonden zijn aan merken of leveranciers, kunnen wij je onafhankelijk, objectief en transparant advies geven. Gedurende het gehele traject zorgen wij voor transparantie en overzicht: van analyse tot oplevering.

Software

Inte
gratie

Integraties tussen legacy en moderne ERP systemen

De IT-consultants van Namidi kunnen ook helpen met de integratie van verouderde IT-systemen met moderne software. Denk hierbij aan de integratie van legacy financiƫle software met moderne ERP pakketten. Het aanbod aan administratie software en ERP systemen is groot en het is daarom zeker aan te raden een goede analyse te doen van de systemen. Een belangrijk aspect is de compatibiliteit van de verschillende systemen door middel van de respectievelijke Application Programming Interfaces (API's).

Ons

ta
rief

Consultancy

Uurtarief

Uurtarief:

$45

Doelgroep

Alle bedrijven die hun processen willen automatiseren.

Aanbod

  • Meer dan 15 jaar ervaring met softwareontwikkel trajecten

  • Projectmanagement

  • Project Planning

  • Betrouwbaar en onafhankelijk advies